UPS systems  There are 40 products.

subcategories

 • Smaller UPS devices

  Naprave za neprekinjeno napajanje, ki so namenjene za domačo uporabo ali za manjše pisarne tipov on-line, line interactive (AVR) ter offline za moči od 400 VA do 10 kVA.

 • Medium UPS devices

  Naprave za neprekinjeno napajanje, ki ustrezajo najvišjim standardom in so primerne za aplikacije, ki potrebujejo najvišjo zanesljivost, najnižjo stopnjo oddajanja motenj v omrežje, zelo stabilno izhodno napetost, možnost povezave z agregatom,… Delujejo po principu on-line delovanja in se najbolj pogosto uporabljajo v razponu moči od 1 kVA do 120kVA, v paralelni povezavi tudi do 720kVA.

 • Industrial UPS devices

  Naprave za neprekinjeno napajanje, v klasični ali modularni izvedbi, zagotavljajo najvišjo stopnjo zaščite za vaša bremena. Ustrezajo standardom za podatkovne centre, ki zahtevajo posebne nastavitve pri delovanju ter obnašanju ob samodejnih vklopih po izpraznitvi baterij. Omogočajo povezovanje z agregatom, ločene vire napajanja ter možnost uporabe statičnih stikal. Moči od 10 kVA do 800 kVA. V paralelni povezavi tudi do 6,4 MVA.

 • UPS system batteries

  Baterije oz. akumulatorji so sestavni del UPS naprave. Z njihovo uporabo zagotavljamo priključenim bremenom delovanje tudi ob izpadu omrežnega napajanja. 

 • Accessories for UPS