Srednje UPS naprave  V kategoriji je 3 izdelkov.

Naprave za neprekinjeno napajanje, ki ustrezajo najvišjim standardom in so primerne za aplikacije, ki potrebujejo najvišjo zanesljivost, najnižjo stopnjo oddajanja motenj v omrežje, zelo stabilno izhodno napetost, možnost povezave z agregatom…

Delujejo po principu on-line delovanja in se najbolj pogosto uporabljajo v razponu moči od 1 kVA do 120kVA, v paralelni povezavi tudi do 720kVA.

  • SENTINEL DUAL (High Power) serija naprav za neprekinjeno napajanje je na voljo kot enofazni model moči 5, 6, 8 ali 10kVA ter tri/enofazni model moči 8 ali 10kVA (TM) z VFI tehnologijo ON-LINE dvojne pretvorbe. Primerjavo omenjenih modelov najdete v brošuri na spodnjem zaviku Prenesi. Za priključitev v napajalno omrežje je potrebno električarsko znanje.
    € 2.104,50
    Na zalogi
  • Sentinel Power Green serija je idealna rešitev za zagotavljanje maksimalne zanesljivosti IT sistemov, telekomunikacijske opreme ter drugih kritičnih sistemov in delovnih procesov. Za priključitev v električno omrežje, pravilen zagon in polno garancijo priporočamo nadzor certificiranega serviserja. Za modele moči 15 in 20 kVA nam pišite in pripravili vam...
  • MULTI SENTRY serija je najnaprednejša serija klasičnih brezprekinitvenih napajalnikov. Dosega najvišje kriterije performans naprav za neprekinjeno napajanje, ki delujejo po principu dvojne pretvorbe (on-line VFI-SS-111), kateri so definirane znotraj standarda IEC EN 62040-3. Za ponudbo nam pišite ali pa nas pokličite na telefonsko številko 3 427 44 02.