Jablotron JA-100  V kategoriji je 137 izdelkov.

Profesionalna zaščita ni bila še nikoli tako dostopna.

Nadgradljiv sistem, daljinski nadzor in enostavna prilagodljivost. Za povrhu pa še izredno moderen in dopadljiv izgled!

Jablotron 100 je revolucionaren brezžični sistem za zaščito naše lastnine. Primeren je za stanovanja, kot tudi trgovine, pisarne, skladišča, ipd. Javlja nam vlom, požar, zdravstvene težave, fizični napad, uhajanje plinov in druge dogodke.

Sistem omogoča avtomatizacijo domačih naprav (daljinsko upravljanje ogrevanja in hlajenja, vklapljanje naprav z detekcijo gibanja, detektorji za zaznavanje odprtja okna,…).

Če potrebujete pomoč pri sestavi vam primernega sistema, nam pošljite tloris vaših prostorov in vašo telefonsko številko. Pripravili vam bomo kar najbolj ugodno in zanesljivo rešitev.

Enostaven za uporabo

Revolucionarni nadzorni sistem JABLOTRON 100 je prvi alarmni sistem, katerega delovanje in uporabo boste osvojili takoj in brez napora! Izberite alarm narejen prav za vas.

Brezčasen dizajn

Posamezni deli JABLOTRON 100 alarma so bili narejeni ob sodelovanju z vrhunskimi svetovnimi dizajnerji. Raziščite brezčasno lepoto, ki se zlije z vašim domom.

Okolju prijazna montaža

Kombinacija JABLOTRON 100 brezžičnih in žičnih rešitev omogoča okolju prijazno in cenovno ugodno montažo.

Izkoristite Jablotronovo unikatno brezžično tehnologijo!

Večnamenska uporaba

JABLOTRON 100 zaščita vas ne varuje samo pred vlomom, temveč tudi požarom, poplavo ali izpuščanjem plina. Lahko nadzoruje ogrevanje ali odpre garažna vrata. Dovolite, da vrhunska tehnologija dela za vas!

Dostopnost od koderkoli

JABLOTRON 100 alarm je povezljiv preko interneta z vašim računalnikom in pametnim telefonom in vam dostopen kadarkoli od koderkoli po svetu. Uporabljajte vaš alarmni sistem brez omejitev!