Multi Power (MPW) 42 - 1176 kW

Multi Power modularni UPS je najsodobnejši scalabilni UPS s tri faznim vhodom in tri faznim izhodom, ki deluje na principu dvojne pretvorbe in združuje vse sodobne funkcije, maksimalen izkoristek in najvišjo kvaliteto.

Za ponudbo nam pišite ali pa nas pokličite na telefonsko številko 3 427 44 02.

Več podrobnosti

Ni na zalogi - dobava največ 2 do 3 tedne

Multi Power (MPW)

Napredna tehnologija

Z uporabo najsodobnejše "cutting edge" tehnologije in komponent, Multi Power zagotavlja najvišje možne nivoje s področja neprekinjenega napajanja. Močnostne komponente MPW sistema so zasnovane v sodelovanju z vrhunskimi inženirji razvojnih oddelkov podjetij specializiranih za izdelavo posameznih delov močnostnih komponent. Z vrhunskim arhitekturnim dizajnom posamezni deli sistema dosegajo najvišje nivoje moči in performansov. Za optimizacijo končnega izdelka in njegovega delovanja je Riellova R&D ekipa dodala še lasten razvoj večih močnostnih komponent, tudi IGBT modulov.

Sicer posamezen močnostni modul deluje na principu tako imenovanega "brezžičnega napajanja", kar pomeni, da so notranje povezave med električnimi komponentami in priključki krajše. S tem principom zmanjšamo možnost pojava napake na stikih med komponentami.

 

Razširljivost

Multi Power daje celovito in učinkovito rešitev za preprosto integracijo zaščite napajanja zahtevnih in vedno spreminjajočih se zahtev data centrov in drugi kritičnih IT porabnikov.

Končni uporabnik lahko z dodajanjem modulov in baterij zelo elegantno poveča (ali zmanjša) moč in avtonomijo napajalnega sistema ter spreminja redundančni nivo skladno s potrebami in željami.

Za izgradno sistema sta na voljo dva osnovna kabineta. Power kabinet za močnostne module in Battery kabinet za baterije.

Sistem je mogoče razširiti iz začetnih 42 kW do 294 kW z enojnim Power kabinetom (1 do 7 močnostnih modulov vključno z redundanco). Podobno lahko v paralelno delovanje povežemo do 4 kabinete in povečamo kapaciteto sistema iz 294 kW na 1176 kW.

Za manjša in srednje velika okolja in porabnike pa imamo možnost uporabe Kombo kabineta, v katerega lahko skupaj vgradimo 3 močnostne module in 5 polic za baterije.

 

Izredne performanse

Napredna MPW tehnologija omogoča polno nazivno moč, tudi pri faktorju moči blizu 1 (kVA=kW), brez znižanja moči in pri delovnih temperaturah do 40°C.

Visoka učinkovitost med delovanjem v on-line načinu delovanja dvojne konverzije 96,5%. Tudi pri nizkih obremenitvah sistema (20%), MPW še vedno zagotavlja visoko učinkovitost (>95%). Takšna nadpovprečna učinkovitost zagotavlja izredno nizke izgube, pri čemer še vedno zagotavlja resnično modularno rešitev napajanja.

 

Napredna komunikacija

Uporabniki lahko s pridom koristijo različne komunikacijske sistema razvite za IT osebje, vzdrževalce in servisne inženirje. 7"LCD touch screen, komunikacijski vmesniki, relejske kartice in namenski serijski porti zagotovijo preprosto in učinkovito namestitev, upravljanje, nadzor ter integracijo v obstoječo infrastrukturo nadzornih sistemov in data centov (DCIM).

Multi Power je vedno kompatibilen z zadnjo različico operacijskih sistemov.

Podobni izdelki