Vision Dual (VSD ) 1.1 - 3 kVA

Vision Dual serija UPS naprav za neprekinjeno napajanje je na voljo v izvedbah moči od 1100 VA do 3000 VA (stolp in rack).

Preberite več spodaj.

Več podrobnosti

€ 663,05 z DDV

Vision Dual (VSD)

Moč: 1.1 -3 kVA (razlike med posameznimi modeli si lahko ogledate v brošuri na zavihku Prenesi ali pa nas pokličite)

Vision Dual serija UPS naprav je na voljo v izvedbah moči od 1100 VA do 3000 VA (stolp in rack).
S svojo zmogljivo povezljivostjo in napredno komunikacijo je idealna rešitev za najzahtevnejše kupce, ki želijo vrhunski napajalni sistem za zaščito kritičnih bremen, kot so serverji, mrežna strojna oprema in sistemi za hranjenje podatkov.
Z moderno obliko in fleksibilnostjo pri postavitvi v prostoru, predstavlja vrhunec napredka Riello UPS in njihove razvojno-raziskovalne ekipe. UPS dosega 98% delovno učinkovitost in faktor moči 0,9.

ZELO DOBRA ZAŠČITA
Avtomatski regulator napetosti (AVR) skrbi za stabilizacijo kratkotrajnih znižanj napetosti, prenapetosti in sunkov. AVR pomaga zmanjšati uporabo baterij in s tem prihrani polno kapaciteto baterij za izpad omrežne napetosti. Dodatno zaščito proti napetostnim sunkom in prehodom napetosti daje filter za elektromagnetne motnje (EMI).
Ob izpadu omrežne napetosti je porabnik napajan preko inverterja, ki s pravo sinusno napetostjo (true sinewave) poskrbi za maksimalno zanesljivost in neprekinjeno napajanje.

VISOKA RAZPOLOŽLJIVOST
Powershare izhod ob izpadu omrežnega napajanja omogoča odklop nekaterih porabnikov (load shedding). Tako kritičnim porabnikom zagotovimo maksimalen čas napajanja.
Dostop do baterij je pod sprednjo zaščitno ploščo UPS naprave, zato je zamenjava preprosta in učinkovita ("hot-swap").
Po potrebi lahko z dodatnimi zunanjimi baterijskimi moduli podaljšamo avtonomijo, ob čemer lahko uporabimo tudi ER verzije UPS naprav s hitrejšim polnjenjem baterij.
Redni baterijski testi, ki jih UPS naprava izvaja avtomatsko, pomagajo pri odkritju napak in slabšanja stanja baterij.
Zaščita pred globokim izpraznjenjem baterij pa pomaga pri upočasnjevanju staranja baterij.

PRILAGODLJIVOST
Vision Dual lahko z uporabo vrtljivega zaslona in priloženih stojal postavimo direktno na tla ali pa ga montiramo v 19" rack omare.
VSD serija ima tudi izklop napajanja v sili (EPO), ki ga uporabimo za popolni odklop priključenih porabnikov v kriznih situacijah (npr. požar).
Funkcija hladnega zagona (cold start) pa omogoča vklop inverterja brez prisotne omrežne napetosti.

RAZŠIRLJIVOST AVTONOMIJE
Vse modelom posameznih moči (razen VST 1100) lahko podaljšamo avtonomijo z dodajanjem zunanjih baterijskih enot. Če imate potrebo po višjih avtonomijah, nam pišite in pripravili vam bomo ponudbo primerno vašim potrebam.

NAPREDNA KOMUNIKACIJA

  • Napredna komunikacija za vse operacijske sisteme in mrežna okolja: PowerShield3 programska oprema za nadzor in izklop, s SNMP agentom, za Windows 10, 8, 7, 2008, Vista, 2003, XP, Linux, Mac OS X, Sun Solaris, VMWare ESX in ostale Unix operacijske sisteme.
  • Linux, Mac OS X, Sun Solaris, VMWare ESX in ostale Unix operacijske sisteme.
  • USB ali RS232 (izbira)
  • Dodatna razširitvena reža za SNMP komunikacijski vmesnik.
  • Programska oprema je razpoložljiva za prenos preko spleta.
  • Podatki o delovanju, meritve, alarmi in drugi parametri so dostopni preko LCD zaslona.

Podobni izdelki