Vision Rack (VSR) 800 - 1100 VA

Serija VISION RACK naprav za neprekinjeno napajanje vključuje modele zmogljivosti 800 VA in 1100 VA.

VSR je predelava Vision linije v obliko primerno za vgradnjo v manjše rack omare.

Združuje Line Interaktivno tehnologijo, čisti sinusni izhod in  visok izkoristek (do 98%).

Več podrobnosti

€ 652,94 z DDV

Vision Rack (VSR)

Moč: 800 –1100 VA

Serija VISION RACK vključuje modele zmogljivosti od 800 VA do 1100 VA. UPS naprava zagotavlja digitalno sinusno izhodno napetost in ima napredne možnosti komunikacije in povezovanja. S tem je primerna za varovanje kritičnih bremen, kot so strežniški sistemi, mrežna periferija in sistemi za shranjevanje podatkov.

ZELO DOBRA ZAŠČITA
Znotraj VISION RACK naprave skrbi za stabilizacijo kratkotrajnih znižanj napetosti, prenapetosti in sunkov avtomatski regulator napetosti (AVR). AVR pomaga zmanjšati uporabo baterij in s tem prihrani polno kapaciteto baterij za izpad omrežne napetosti. Nadaljnjo zaščito proti napetostnim sunkom in prehodom napetosti daje filter za elektromagnetne motnje (EMI).
Ob izpadu omrežne napetosti je porabnik napajan preko inverterja, ki s pravo sinusno napetostjo (true sinewave) poskrbi za maksimalno zanesljivost in neprekinjeno napajanje.


VISOKA RAZPOLOŽLJIVOST
Powershare izhod ob izpadu omrežnega napajanja omogoča odklop nekaterih porabnikov (load shedding). Tako kritičnim porabnikom zagotovi maksimalen čas napajanja.
Redni baterijski testi, ki jih UPS naprava izvaja avtomatsko, pomagajo pri ugotovitvi napak in slabšanja stanja baterij.
Zaščita pred globokim izpraznjenjem baterij pa pomaga pri upočasnjevanju staranja baterij.


PRILAGODLJIVOST
VSR serija vključuje izklop napajanja v sili (EPO), ki ga uporabimo za popoln odklop priključenih porabnikov v kriznih situacijah (npr. požar).
Funkcija hladnega zagona (cold start) pa omogoča vklop inverterja brez prisotne omrežne napetosti.


NAPREDNA KOMUNIKACIJA

  • Napredna komunikacija za vse operacijske sisteme in mrežna okolja: PowerShield3 programska oprema za nadzor in izklop, s SNMP agentom, za Windows 10, 8, 7, 2008, Vista, 2003, XP, Linux, Mac OS X, Sun Solaris, VMWare ESX in ostale Unix operacijske sisteme.
  • Programska oprema je razpoložljiva za prenos preko spleta.
  • »Plug and Play«
  • USB /serijska RS323/komunikacijska razširitvena reža

Garancija 1 leto na UPS in baterije

Podobni izdelki