Globalna združitev - Riello UPS ter AROS poenotila produkte obeh podjetij

Objavil: Jure Repar Na dan: četrtek, avgust 18, 2016 Komentar: 0 Ogledi: 2783

S 1.1.2011 se bodo vsi UPSi Riello UPS kot tudi AROS promovirali in tržili pod enotno blagovno znamko Riello Aros UPS z novim logotipom ter vizualnim izgledom.

Italijanski proizvajalec UPS naprav Riello Elettronica Group objavlja združevanje blagovnih znamk Riello UPS in Aros z namenom krepitve globalnega marketinga in prodaje skupnih produktov, katerih število se hitro veča.

Pomembna združevanja v zadnjem času so ustvarila tri velike koorporacije na področju UPS naprav: APC-MGE (Schneider Electric), Eaton-Powerware, Emerson-Chloride (Liebert Corporation). Te koorporacije so v letu 2009 skupno ustvarile prek 50% svetovnih prihodkov na področju UPS naprav.

Riello Elettronica se je, kot odgovor na združevanja, odločila, da poenoti prodajni program in tako uspešno konča 14 letno integracijo Riello UPS in AROS. Tako bodo UPS napraveblagovnih znamk Riello UPS in AROS od 1.1.2011 imele enaka imena, tržile pa se bodo pod eno blagovno znamkoRiello Aros UPS in logotipom:

Riello Aros UPS je trenutno ocenjen kot 4. v svetovnem merilu in kot 3. v zahodni Evropi na področju prodaje UPS naprav glede na IMS Research. Tako je Riello Aros UPS vodilni neameriški proizvajalec UPS naprav, ki ima:

  • 2 tovarni v Italiji,
  • 9 tovarn po svetu,
  • 23 podružničnih podjetij,
  • 147 uvoznikov/distributerjev v 80 državah sveta

Komentarji

Pustite komentar