Alarmni sistemi

JABLOTRON VARNOSTNO-ALARMNI SISTEMI

Ponujamo vam učinkovite varnostno-alarmne sisteme, ki imajo odlike profesionalnih alarmov, a vendarle je upravljanje z njimi zelo enostavno ter nezahtevno. Namenjeni so predvsem za varovanje hiš, stanovanj in manjših poslovnih prostorov ter lokalov.

AKCIJSKE CENE KOMPLETOV

 • Za velike družine.
 • Za mlade družine.
 • Za lokale.
 • Za poslovne prostore.
 • Za vikende.

V nadaljevanju si poglejte ostalo ponudbo.

NUDIMO BREZPLAČEN OGLED OBJEKTA (v okolici Celja, do 30km)

Pokličite ter se dogovorite na 03 427 44 12

OPIS OPREME

Jablotronovi varnostno-alarmni sistemi vam omogočajo:

 • Celovito varovanje Vaše hiše, stanovanje ali poslovnega objekta pred vlomilci, kot tudi socialna oblika varovanja-klic v sili (zdravstvene težave, napad, ipd.).
 • Varovanje pred požarom in uhajanjem plina (zemeljski plin, metan, propan, butan,…).
 • Ob proženju alarma vas obvešča na različne načine, Vam ustrezne načine (SMS sporočila, klic na mobilni telefon ali stacionarni telefon ter zvočne sirene).
 • Visoka stopnja zanesljivosti delovanja znižuje možnost diverzij ali lažnih alarmov.
 • Možnost žične ali brezžične povezava posameznih delov sistema.
 • Neomejeno nadgrajevanje in skladnost z drugimi senzorji.

OSNOVNI DELI POSAMEZNEGA SISTEMA

Kontrolna enota z ločeno tipkovnico – skrbi za pravilno povezovanje vseh pomembnih delov Vašega varnostnega-alarmnega sistema. Med drugimi Vas opozori tudi, kdaj je potrebno zamenjati baterije v senzorjih. Skupaj s tipkovnico, katera služi šifriranemu vklopu in izklopu sistema ob vhodu v objekt, tvori osnovo Vašega sistema.

Pozivnik – poleg opozarjanja uporabnika na proženje alarma preko sodobnih komunikacijskih sistemov, nudi tudi obilo drugih funkcij, ki omogočajo upravljanje sistema in izboljšuje učinkovitost delovanja ter komunikacijo med Vami in Vašimi alarmnim sistemom. Priporočamo uporabo GSM modula, ki podpira tudi upravljanje vašega alarma preko SMS sporočil. Lahko pa se odločite kar za pozivanje na stacionarni telefon.

Detektor dima – v zaprtih prostorih zaznava prisotnost dima in tako varuje vas dom pred požari.

Detektor plina – zaznava prisotnost vnetljivih in eksplozivnih plinov ter nas z alarmom opozori na nevarnost.

Detektor gibanja – zaznava gibanje oseb v prostoru kjer je nameščen.

Magnetno-kontaktni detektor – zaznava odprtje oken ter vhodnih, garažnih, balkonskih ali drugih vrat.

Detektor razbitja stekla – na osnovi analize zvoka ali nagle spremembe tlaka zazna razbitje stekla in tako varuje pred nasilnim vstopom v varovani objekt.

Daljinski sprožilec – uporabljate ga za vklop oz. izklop varnostno-alarmnega sistema ali kot sprožilec klica v sili.

Zvočna sirena – s svetlobnim ali zvočnim signalom opozarja na proženje alarma ter v večini primerov prežene nepridiprave.

PRODAJA IN INŠTALACIJA OPREME

Na osnovi naših dolgoletnih izkušenj s prodajo in sodelovanjem pri inštalaciji alarmnih naprav češkega proizvajalca Jablotron na slovenskem trgu, smo našo ponudbo oblikovali v sklopih, ki so prilagojeni razmišljanjem in potrebam karakterističnih skupin stanovalcev v individualnih hišah in stanovanjih. Posebno pozornost namenjamo tudi varovanju manjših poslovnih prostorov in skladišč. Vse ponujene sklope v standardni sestavi je mogoče tudi poljubno razširiti.

 

Jablotronovo opremo vam posebej priporočamo zato ker končnemu kupcu in lastniku premoženja ponuja tehnološko izjemno napredno varovalno opremo, s podrobnimi opisi tehničnih lastnosti posameznih delov opreme, navodili kako opremo nastaviti in krmiliti z lastnim računalnikom ter jo namestiti po lastni presoji in izbiri. Pri izbiri in postavitvi brezžične opreme, si puščate možnosti enostavnih prestavitev te opreme, če z uporabo in lastnimi izkušnjami spoznate, da ste opremo postavili na napačno mesto.

 

Preden se odločite za nakup nas pokličite, skupaj bomo analizirali vaše želje in potrebe ter vam pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim pogojem in potrebam varovanja. V okviru registriranih dejavnosti naše družbe vam lahko prodajno ponudbo razširimo na položitev kablov pri dodatnih žičnih senzorjih, inštalacijo senzorjev na mesta, ki jih boste sami izbrali, z našimi računalniškimi strokovnjaki vam lahko na vaš računalnik prenesemo tudi programsko opremo, ki jo brezplačno zagotavlja proizvajalec, ki omogoča vaše lastne nastavitve in krmiljenje vašega alarma ter obveščanje o dogodkih po vaših mobilnih telefonih. Uporabniško prijazna je tudi aplikacija MyJabltron s katero vam češki proizvajalec brezplačno ponuja vrsto dodatnih ugodnosti kot so vklop/izklop alarmne naprave na daljavo, aktiviranje/deaktiviranje raznih naprav, ki so povezane na sistem (npr. zalivanje vrta, krmiljenje rolet, vklop/izklop ogrevanje…), preverjanje alarmnih zapisov, brezplačno obveščanje prek SMS sporočil,…

Če pa ob nakupu opreme naročite še katero od naših opisanih dodatnih storitev, lahko dobite popust tudi na opremo.

 

Z našimi strokovnjaki že več kot 15 let prodajamo in vzdržujemo Jablotronovo alarmno opremo. Tudi vam smo vedno na razpolago, pri čemer ni pomembno pri katerem dobavitelju ste Jablotronovo opremo nabavili. Pokrivamo področje celotne Slovenije. Stroški naše svetovalne pomoči pri inštalaciji oz. vzpostavitvi delovanja posameznih sklopov znašajo že od 90 EUR za razdalje do 30 km od sedeža naše družbe ali našega serviserja. Pri večjih razdaljah zaračunamo dodatne potne stroške.

Pokličite nas na 03 427 44 12