O podjetju

TOS Celje d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. V začetku je bila naša osnovna dejavnost prodaja računalniške opreme in rezervnih delov za IBM in EMC, v manjši meri pa se je podjetje ukvarjalo tudi z nepremičninami. Poslovno še vedno sodelujemo z vsemi večjimi slovenskimi bankami, državnimi organi in gospodarskimi družbami.

V začetku leta 1999 smo obstoječi prodajni program razširili z novim programom prodaje sistemov za neprekinjeno napajanje blagovne znamke Riello UPS, ki jih proizvaja italijanski koncern Riello Elettronica s sedežem v San Pietro di Legnano. Italijanski koncern ima tudi močan razvojni oddelek, ki je na razpolago za svetovanje pri zahtevnejših projektih. Z navedenim podjetjem smo sklenili pogodbo o zastopanju in prodaji na slovenskem trgu. Koncern Riello Elettronica je med največjimi svetovnimi proizvajalci sistemov za neprekinjeno napajanje. Proizvodnja obsega vse vrste UPS sistemov od 400VA do 6400kVA. Vsi sistemi imajo standardno dobavljivo, odlično podporo programske opreme za krmiljenje in nadzor tako posameznih UPS kot za njihovo povezovanje, daljinsko krmiljenje in kontrolo v mrežah.

Po pogodbi z italijanskim partnerjem smo na področju Slovenije dolžni zagotoviti tudi servis v garancijskem in pogarancijskem obdobju. Organizacija in delovanje servisa je opisano v poglavju o naših storitvah.

Konec leta 2010 je bila objavljena novica o združitvi Riello UPS in Aros ter oblikovanje nove blagovne znamke Riello Aros UPS. S tem je Riello Elettronica odgovoril na združevanja večjih proizvajalcev UPS napajalnih sistemov ter pokazal svojo pravo velikost. Riello Aros UPS je trenutno ocenjen kot 4. v svetovnem merilu in kot 3. v zahodni Evropi na področju prodaje UPS naprav glede na IMS Research. Tako je Riello Aros UPS vodilni neameriški proizvajalec UPS naprav, ki ima v letu 2015:

  • 2 tovarni v Italiji,
  • 9 tovarn po svetu,
  • 23 podružničnih podjetij,
  • 147 uvoznikov/distributerjev v 80 državah sveta

V letu 2010 smo naredili korak naprej tudi pri nas in na osnovi desetletja pridobivanja znanj in izkušenj ponudili obstoječim ter novim kupcem celovit pristop pri izbiri ter načrtovanju napajalnega sistema, katerega del je tudi vsaka UPS naprava. Zagotavljamo kvaliteten servis in redno vzdrževanje UPS opreme vseh znamk.

V ta namen smo razširili področje delovanja v naslednje segmente:

  • Prodaja ter načrtovanje UPS naprav
  • Montaža ter zagon prodanih UPS naprav
  • Redno vzdrževanje UPS naprav
  • Izredno vzdrževanje UPS naprav z zagotavljanjem razpoložljivosti 24/7 na osnovi vzdrževalnih pogodb
  • Najem UPS naprave

Kje nas najdete

Nahajamo se v nekdanjih prostorih Razvojnega centra Celje, nasproti parkirišča železniške postaje Celje, ob savinjskem nabrežju.

Podatki o podjetju

Polni naziv podjetja

TOS CELJE d.o.o., trgovina in inženiring

Naslov

Ulica XIV. divizije 14, 3000 Celje

Telefon

+386 3 427 44 14

Fax

+386 3 548 32 70

Tehnično svetovanje, prijava napak

+386 3 427 44 12

Prodaja

+386 3 427 44 12

E-pošta

info@tos-ups.si

Spletna stran

http://www.tos-ups.si

Matična številka

5533457

ID za DDV

SI45748799

IBAN

SI56 3500 1000 2131 487 (BKS BANK AG)

Prodaja poslovnim uporabnikom

Osredotočeni smo predvsem na prodajo poslovnim uporabnikom, katerim omogočamo:

Individualni pristop

Verjamemo, da je temelj dobrega poslovnega odnosa profesionalni osebni pristop. Radi vas bomo obiskali oz. sprejeli vaš obisk v naših poslovnih prostorih v Celju, se pogovorili o možnostih sodelovanja oz. vam zagotovili strokovno podporo za vaš projekt.

Ponudbo po meri kupca glede na velikost podjetja

Izbirate lahko med široko in ugodno ponudbo na spletni strani. V primeru večjih količin, razpisov in drugih posebnih ponudb pa nam lahko pišete na info@tos-ups.si in zveseljem vam bomo pomagali ter pripravili ponudbo po vaši meri.

Možnost odloga plačila za redne kupce

Odloženo plačilo se odobri rednim in dolgoročnim kupcem. Vsaka vloga se obravnava posamično.

Dostavo naročila na sedež podjetja ali drug izbrani naslov

Za nas pakete dostavljata Pošta Slovenije in TNT, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi.