Storitve

1) Načrtovanje in svetovanje 

Naši strokovnjaki vam lahko svetujejo že v začetnih fazah elektroinštalacijskih projektov. Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo. 

2) Montaža, zagon in testiranje

Ponosni smo na našo dolgoletno ekipo certificiranih servisnih inženirjev, ki vam bo z največjo strokovnostjo zagotovila ustrezen priklop in delovanje vaše nove UPS naprave. 

3) Redni servis in preventivno vzdrževanje

Za nemoteno in kakovostno delovanje skozi vso življenjsko dobo vaše naprave je potrebno izvajati ustrezen nadzor in redno vzdrževanje. Poleg Riello, Aros in Jablotron naprav imamo veliko izkušenj tudi na številnih drugih sistemih znamk General Electric, Socomec Sicon, Schneider Electric (APC in MGE), MetaSystem, Enel, DeltaUPS, Emerson, HP, Power Walker in drugih. 

4) Intervencijsko podporna služba 24/7 

Naša servisna služba je na razpolago 24 ur na dan, vse dni v letu, tudi med prazniki. Zagotavljamo najboljše odzivne čase in hitro odpravo napak. 

5) Pogodbeno vzdrževanje 

Redno vzdrževanje lahko oblikujemo po vaših specifičnih potrebah in vam skozi različne pakete znižamo stroške vzdrževanja. 

6) Najem in leasing

Potrebujete neprekinjeno napajanje, vendar pričakujete v bližnji prihodnosti spremembe, ki lahko spremenijo potrebe po napajanju? Zmanjšajte nepotrebne stroške in naročite mesečni najem UPS naprave. 

Želite, da mi prevzamemo skrb nad vašo novo UPS napravo in vsemi povezanimi stroški okvar ter obnovo rezervnih delov? Na voljo vam je paket UPS leasing. 

7) Nadzor na daljavo 

Vključitev v servisni center za nadzor in spremljanje delovanja vaše UPS naprave preko SNMP komunikacije in SMS sporočil. Naši serviserji izvejo za napako v trenutku, ko jo UPS javi in vam lahko svetujejo že pred prihodom na lokacijo ali rešijo težavo na daljavo. S tem zmanjšate nepotrebne stroške prihoda na lokacijo in zagotavljate še hitrejši efektivni čas odprave napake. 

8) Menjava rezervnih delov 

Čeprav so naše naprave najvišje kakovosti, izdelane z najkvalitetnejšimi materiali, so nekateri posamezni deli podvrženi večji obrabi. Baterije, ventilatorje in kondenzatorje je potrebno menjati po nekaj letih delovanja. Življenjska doba je odvisna tudi od okolja v katerem sistem deluje zato vam naši serviserji ob servisnem pregledu, po potrebi izdajo priporočilo o menjavi posamičnega dela. 

9) Vzdrževanje baterij 

Baterije so posebej občutljive na vplive okolja. Ker so kritična komponenta za neprekinjeno napajanje sistemov, jim moramo posvečati dodatno skrb. 

Glavni razlogi za krajšanje življenjske dobe baterij: 

  • Visoka temperatura
  • Mirovanje (več mesecev brez ciklov praznjenja in polnjenja) 
  • Nepravilna napetost polnjenja 
  • Preveliko ciklov praznjenja 
  • Popolna izpraznitev "deep discharge" 
  • Pomanjkanje rednega vzdrževanja 

10) Pregled in testiranje elektroinstalacij 

Velikokrat izvajamo intervencije okvar, ki nastanejo ob spremembah napeljav hišnih elektroinstalacij. Večina električarjev ni specializiranih za posamezne visokotehnološke naprave in ne pozna njihovih specifičnih lastnosti. Naročite kratek pregled in se izognite kasnejšim stroškom odprave napak in okvar, ki so praviloma vedno višji.

11) Odvoz in ekološko uničenje

Baterije so po zakonu uvrščene med strupene odpadne snovi. Po menjavi baterij morate stare baterije ustrezno deponirati v ekološko uničenje. Naše podjetje lahko to stori za vas, saj imamo pogodbena razmerja z večjimi predelovalci odpadkov, naši serviserji pa se redno usposabljajo iz varnosti pri delu. V servisu vam lahko razgradimo tudi drugo odpadno elektronsko opremo.

12) Seminarji

Na teme naših prodajnih izdelkov občasno prirejamo tudi seminarje tehnično-izobraževalnih vsebin.